آخرین اخبار

تاریخ : 30. تير 1393 - 6:00   |   کد مطلب: 18126

استفاده از مواد قندی هنگام افطار چیزی غیر قابل انکار است اما بهتر است بجای استفاده از انواع شیرینی ها از مواد قندی طبیعی استفاده کرد.به گزارش شاخه یاس به نقل از بیتوته شکلات خرمایی یکی از انواع شیرینی هایی ست که بعد از افطار می توان استفاده نمود.

 

طرز تهیه شكلات خرمـــایی , پخت شكلات خرمـــایی برای افطار

 

خرما یکی از خوراکی هایی است که روزه داران در ماه رمضان زیاد مصرف می کنند. شکلات خرمایی نیز یکی از محصولات متشکل از خرما است که دراین ماه نیز می تواند در مهمانی ها استفاده شود.

مواد لازم :

 خرمای بدون‌ هسته  یك پیمانه
 بیسكویت مادر  یك بسته
 گردو و پودر نارگیل  از هر کدام یك پیمانه
 گلاب  سه قاشق غذاخوری
 شكلات شیری (تخته‌ای سفید)  50 گرم

طرز تهیه :

خرما را با پودر بیسكویت و گردو خوب چرخ كنید. گلاب را به مواد اضافه و كمی ورز دهید. شكلات تخته‌ای سفید را رنده‌كرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد كه در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا كنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

نكته :

1. به جای پودر نارگیل می‌توانید از كنجد استفاده كنید.

2. اگر خمیر شل بود كمی پودر بیسكویت اگر سفت بود كمی گلاب اضافه كنید.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

زنان کویر
منهاج