آخرین اخبار

تاریخ : 20. شهريور 1394 - 11:29   |   کد مطلب: 27067
طرز تهیه کیک کشک بادمجون
خوبیه این غذا اینه که هم شیکش میکنه هم دیگه نمیخخاد لقمه بگیریم چون خودش نونشو داره. کشک بادمجونمونو آماده میکنیم، میدونم که بلدید اما یکوچولو زود دوره کنیم باهم. پ

به گزارش زنان کویر ، به نقل از آکا ایران:

 
آکایران :بادمجان یک کیلو
سیر یک حبه
پیاز دو عدد بزرگ
کشک یک شیشه
گردو برای تزیین
نعناع نصف پیمانه
نان تست یک بسته بزرگ
 
خوبیه این غذا اینه که هم شیکش میکنه هم دیگه نمیخخاد لقمه بگیریم چون خودش نونشو داره. کشک بادمجونمونو آماده میکنیم، میدونم که بلدید اما یکوچولو زود دوره کنیم باهم. پ




یازمو خرد میکنم و سرخ میکنم. هرچی بیشتر خوشمزه تر. سیرمم باز رنده میکنم و سرخ میکنم. بادمجونمو من هم سرخ میکنم هم اینکه وقتی سرخ شد توی یه لیوان آبجوش تو یه قابلمه یکم میذارم بخارپز بشه احساس میکنم اینجوری خوشمزه تر میشه. نعنامم که باز سرخ میکنم. از نعنا و پیاز داغ واسه تزیین آخر نگه میدارم. حالا همه مواد و بعلاوه کشک بمقداری که دوست داریم ولی زیاد نه چون روی کیک هم میخایم کشک بریزیم. با هم قاطی میکنم و با گوشکوب برقی یا گوشکوب دستی میکوبم. اگه دوست داشتید به مواد کشک بادمجون گردو خرد شده هم اضافه کنید. وقتی خوب قاطی شد نمک و فلفل هم به مقداری که دوست دارید اضافه کنید. حالا میریم سراغ کیکمون: دور نون تست و میبریم. یعنی اون قسمت قهوه ای کناریش که تیره تره. حالا توی ظرفی که میخام کیکمو سرو کنم یه لایه نون میچینم. روش یه لایه از کشک بادمجونم ضخامتشم به سلیقه خودتون بستگی داره. باز یه لایه نون یه لایه کشک بادمجون . لایه آخر و فقط نون میچینید و روی اونو کامل با کشک کاور میکنید. مثل خامه ای که میخایم رو کیک بمالیم. و بعدشم با سلیقه خودتون روشو با گردو و نعنا و پیاز تزیین میکنید.

انتهای پیام/س

دیدگاه شما

زنان کویر
منهاج